360 fokos párkapcsolati és érzelmi körkép önmagadról. Előadássorozat egymásra épülő tematikával, gyakorlatokkal, esetenként házi feladatokkal, és minden alkalommal tanulással. Önmagunkról, hogy hatékonyabban működtethessük az életünket. Van, akinek a hatékonyság kézzel fogható siker, és van, akinek a megfoghatatlan boldogság. Várunk!

Felnőttkorban a legtöbb embernek problémája van a párkapcsolat témakörével. Az igazi megtalálása, önmagunk "igazivá" válása. S az, hogy meglássuk, mi is a porszem a gépezetben. Mert csak a másikban láthatod meg önmagad. Ha felkészültél arra, hogy a kapcsolataidon keresztül önmagadra is ráláss, szeretettel várunk.

Kinek ajánljuk a sorozatot?
Mindenkinek, aki
- tudatossá szeretne válni abban, amit tesz és ami vele történik
- szeretne rálátni saját játszmáira és megérteni, mi miért történik
- békében és kiegyensúlyozottan szeretne élni egyedül vagy kapcsolatban

A 6x3 órás sorozat tematikája

A tudatos párkapcsolat alapjai - 2018.02.08.
A tudatosság nem csak egy hangzatos szó, egy lufi. A tudatosság egy életforma, amely ráébreszhet minden illúzióra és önbecsapásra, amely korlátoz életed kiteljesedésében. Ezen az estén beszélünk a társadalmi elvárásokról, a felelősségvállalásról és a döntésekről, a szabadság és elköteleződés kérdéséről, az elvárások és csalódások rendszeréről. S hogy mire is való valójában a párkapcsolat. 

Félelem és bizalom - 2018.02.22.
Ezen az estén kevesebb lesz a beszéd, több a gyakorlat és a felismerés: a félelmekről, bizalomról, önbizalomról. Hozott anyagunkról, a szülői mintákról. Védelmi rendszereinkről, amely nem csak a "veszélyt" tartja távol, hanem a lehetőséget is. 

Az ideális Társ - 2018.03.08.
Azt gondolnánk, mindenkinek a fejében van egy kép az ideális Társról. Valóban így van? Van egyáltalán ideális? Ha igen, milyen Ő? Te magad hogyan tudsz ideálissá válni? Ráláthatsz a Benned lévő ellentmondásokra, képzelt világodra. Beszélünk még a saját világképed feltérképezéséről, megértéséről és tudatosításáról. Önmagadon és a másikon keresztül. 

Tudatos kommunikáció a párkapcsolatban - 2018.03.22.
A kommunikáció az egyik mesterkulcs a párkapcsolatok, és általában a kapcsolatok világában. Miről lesz szó? Asszertív kommunikáció, de hogyan? Tudattalan reakciók felismerése, átfordítása. Szeretetnyelvek. Agresszió, passzivitás. Játszmák a kommunikációban. A manipuláció nélküli megnyilvánulás. Őszinteség és tapintatlanság. Őszintétlenség és tapintat.

Érzelmi tudatosság, játszmák - 2018.04.05.
Az egyik legkevésbé ismert, mégis igen fontos téma. Talán fejben tudjuk, mit jelent, de a valóságban, amikor megjelenik bennünk, körülöttünk, tornádóként beszippant magába, és darabjainkra szed. Tudatossá válni munka. Belső munka. Érzelmi tudatosságunknak is ez az első lépése. Gyakorlatokon, példákon, tapasztalatokon keresztül ismerjük fel és gyakoroljuk magunkon.

Mire figyelj, ha megérkezett a Társ? - 2018.04.19.
Minden mese addig tart, amíg a herceg vagy királyfi megérkezik, és ásó, kapa, nagy harang, összeházasodtak, és addig éltek, amíg meg nem haltak. Nos, életünk nagy részét ebben az "addig éltek, amíg meg nem haltak" részben töltjük. A mesékben azonban. amelyeken felnőttünk, ez csak egy zárómondat. Igen könnyű itt elvérezni. Ezen az estén beszélünk bizalomról, féltékenységről, szexualitásról, hűségről, megcsalásról, válásról, és arról, mi lesz, amikor a családba gyermek érkezik. S arról, hogyan működtethetünk egy kapcsolatot hosszú távon boldogan. Javaslom, erre az előadásra akkor gyere, ha az előzőeken ott voltál. Mert a választ eddigre lassan magad is megtalálod. Mi ezt itt csak tovább bontogatjuk a fenti témák tekintetében.

 

Részvételi díj:

4,000 Ft/fő/alkalom 
A 6 alkalom egyben fizetve 20,000 Ft/fő


Időpontok:

Kéthetente csütörtökön 18:00-20:30h
A következő kurzus 2018. októberben indul.

 

További információk, jelentkezés:

+36 70 347 44 47
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.       
 

 

Ha van párod, és egyéni formában szeretnél rálátni magatokra és a kapcsolatotokra, ajánljuk szeretettel a Párkapcsolati Coachingot.

Ha van még keresed az "igazit", és egyéni formában szeretnél rálátni magadra, a működésedre és hogy ki illik Hozzád, ajánljuk szeretettel a Tudatos Társkeresés programunkat.          

 

 Dénes Éva
+36 70 347 44 47

Coach, Lélekszerelő, Párkapcsolati Tréner

 

 

Keress az oldalunkon