Hány helyen kerested már a Társad? Az iskolában, a munkahelyen, egy buliban, kutyasétáltatás közben vagy a virtuális világban? És ha nem találtad meg, miért nem? Tudatos Társkereső Csoportunk rendhagyó formában nyújt támogatást a társkeresés útvesztőjében, mint amihez hozzászokhattál.


Hány helyen kerested már a Társad? Az iskolában, a munkahelyen, egy buliban, kutyasétáltatás közben vagy a virtuális világban? És ha nem találtad meg, miért nem?

Talán online hazudtak Neked boldogságot? Vagy egy buliban próbált felszedni valaki, és már a gondolattól is kirázott a hideg? Egy összejövetelen a sarokban töltötted az estét, mert senki nem látta meg az értékeidet? Nehezen ismerkedsz, pedig a legnagyobb vágyad, hogy párkapcsolatban élj? Vagy egyszerűen mindig rossz lapot húzol?

Tudatos Társkereső Csoportunk rendhagyó formában nyújt támogatást a társkeresés útvesztőjében, mint amihez hozzászokhattál. A csoportban tudást és ismereteket szerezhetsz:
- a párkapcsolat alapvetői buktatóiról,
- tudatos működtetéséről,
- kommunikációs technikákról,
- önbecsapási folyamatokról,
- az ideális társ kérdéséről.

Közben pedig lehetőséged van megosztani a tapasztalataidat, feltenni a kérdéseidet, megmutatni magad - ha szeretnéd, és megismerni másokat úgy, ahogyan egyéb helyzetekben nincs alkalmad. Itt mindenki a valódi arcát mutathatja meg, így születhetnek tiszta, őszinte és tartós kapcsolatok.  


A változáshoz Rád van szükség.

 

Részvételi díj:

4,000 Ft/fő/alkalom


Időpontok:

2018. május 3. csütörtök 18-20h
2018. május 31. csütörtök 18-20h
2018. június 28. csütörtök 18-20h

Az alkalmak egymástól függetlenül is látogathatók.

 

További információk, jelentkezés:

+36 70 347 44 47
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.       
 


Dénes Éva
+36 70 347 44 47
Coach, Lélekszerelő, Párkapcsolati Tréner

 

 

 

Keress az oldalunkon