"Mindenki tud szeretni, hiszen mindannyian ezzel az adottsággal születünk. Van, aki eleve jól csinálja, de a többségnek újra kell tanulnia, vissza kell emlékeznie, hogyan szeretett, és mindenkinek - kivétel nélkül mindenkinek - el kell égetnie az elmúlt érzelmeket, újra kell élnie néhány örömöt és fájdalmat, botlást és gyógyulást, hogy észrevehesse a vezérfonalat, ami ott rejlik minden új találkozásban." (Paulo Coelho)

 

Az Integrál Energia Terápia (IET) a mélyen elfojtott érzelmek kioldásán keresztül a fizikai és érzelmi traumák, a korlátozó meggyőződések és az előző életbeli traumák feloldásában segíthet.

Amikor elfojtjuk az érzelmeinket, akkor azok elraktározódnak a testünk sejtmemóriájában. Minél gyakrabban fojtunk el egy bizonyos érzelmet, annál mélyebben és annál makacsabbul tokozódik be a sejtmemóriába. Ez az emocionális adatbank aztán kihatással van a fizikai testünkre (fájdalmak, betegségek, feszülések, stb.) és a hitrendszereinkre (nem vagyok elég jó, a férfiak megbízhatatlanok, a nők zsarnokok, stb.).

A kezelés során a főbb érzelmeket tároló sejtmemória területeken dolgozunk. Így oldjuk a múlt fájdalmait, és integráljuk a jelen pillanat örömeivel, hogy beindulhasson az élet energia áramlása, és maga az öngyógyító folyamat.

A módszernek ellenjavallata nincs, a kezelés ruhában, háton fekvő pozícióban történik. A kezelés időtartama 60 perc.

Egy kezelés 8.000Ft.

Kezelés tanácsadással (90 perc): 10.000Ft
Kezelés tanácsadással (120 perc): 15.000Ft

 

A változáshoz Rád van szükség.


Dénes Éva
+36 70 347 44 47
Coach, Lélekszerelő, Párkapcsolati Tréner,
IET energiaterapeuta (felsőfok)

 

 

Keress az oldalunkon