"Milyen szép!" - gondolja az ember, ha egy pillangót lát. De abba már senki sem gondol bele, hogy milyen átalakuláson ment keresztül az a pillangó. Amikor a hernyó bebábozódik, nem tudja, mi történik vele, nem érti, mi változik meg. Azt hiszi, meg fog halni. Hogy vége a világnak. A metamorfózis fájdalmas. Hátborzongató ugrás az ismeretlenbe. A hernyó csak utólag döbben rá, hogy megérte." (Emma Chase)

 

A metamorfózis átalakulást jelent. Ahogy a hernyóból báb, majd pillangó lesz. Tökéletes átalakulás. Magunk mögött hagyva korlátozó hitrendszereinket, megtalálva belső középpontunkat és felvállalva belső erőnket. Mert értékesek és tökéletesek vagyunk - csak fel kell ismernünk.

A kezelés során három síkon dolgozunk észrevétlenül: előző életek, a magzati kor és a jelen élet síkján. Az öt fejen (fej, kézfejek, lábfejek) történő finom érintések segítenek mély, ellazult állapotba jutni, és oldani a tudattalanunkban rejlő blokkokat és elakadásokat. A magzati kor békés, biztonságot nyújtó világába való visszaérkezés érzelmi rendszerünk stabilizálódásában, a pszichoszomatikus betegségek rendeződésében nyújthat támogatást.

A módszernek ellenjavallata nincs, a kezelés ruhában, háton fekvő pozícióban történik. A kezelés időtartama 45-60 perc.

A kezelések száma: 3-5 alkalom. Egy kezelés 7.000Ft.

Kezelés tanácsadással (90 perc): 10.000Ft

 

A változáshoz Rád van szükség.


Dénes Éva
+36 70 347 44 47
Coach, Lélekszerelő, Párkapcsolati Tréner

 

 

Keress az oldalunkon