Van, amikor tudjuk és értjük az alapokat, mégis jó vissza-visszatérni hozzájuk. Az életünkben előforduló események és élmények kapcsán. Haladó csoportunkba azokat várjuk, akik már részt vettek bármely alap kurzusunkon. Tapasztalatokat beszélünk át, és további mély tudással és praktikus eszköztárral gazdagodunk. Azoknak is, akiknek már van Társuk, és azoknak, akiknek még nincs.

 

Felnőttkorban a legtöbb embernek problémája van a párkapcsolat témakörével. Az igazi megtalálása, önmagunk "igazivá" válása. S az, hogy meglássuk, mi is a porszem a gépezetben. Mert csak a másikban láthatod meg önmagad. Ha felkészültél arra, hogy a kapcsolataidon keresztül önmagadra is ráláss, szeretettel várunk.

 

Kinek ajánljuk a sorozatot?
Mindenkinek, aki
- tudatossá szeretne válni abban, amit tesz és ami vele történik
- szeretne rálátni saját játszmáira és megérteni, mi miért történik
- békében és kiegyensúlyozottan szeretne élni egyedül vagy kapcsolatban

 

 

Időpontok és témák itt »

A csoportba bármikor bekapcsolódhatsz, hisz az alkalmak nem épülnek egymásra, a témák vissza-visszatérnek a személyes történetek kapcsán.

 

További információk, jelentkezés:

+36 70 347 44 47
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.       
 

 

Ha nem jártál még az alap kurzuson, és érdekel a párkapcsolati és kommunikációs tudatosság, és ezekről nem csak hallani szeretnél róluk, hanem húsba vágóan tapasztalni és ezáltal tanulni is (learning by doing), akkor várlak szeretettel Párkapcsolati és Érzelmi Tudatosság Fejlesztő Kurzusomon      


 Dénes Éva
+36 70 347 44 47

Coach, Lélekszerelő, Párkapcsolati Tréner

 

 

Keress az oldalunkon