Ez a terápiás munka a szituációinkban megnyilvánuló, valóságos helyzetre mutat rá. Sok esetben elveszünk, vagy sajátos nézőpontjaink, kondícióink miatt nem látjuk, hogy mi van a mélyén egy- egy kapcsolódásunknak, vagy kialakult élethelyzetünknek. Segítünk, hogy ráláss.

Elképzeléseink, elvárásaink, félelmünk, vagy önbizalom hiányunk, esetleg túlzott segíteni akarásunk vagy felelősség érzetünk okán, olyan képeket, érzéseket vagy érzeteket vetítünk bele egyes helyzetekbe, amivel nem csak, hogy megnehezítjük a dolgunkat, hanem olyan irányba visszük életünket, mely még több még mélyebb sérülést hozhat. Biztosan ismerjük azt a végeérhetetlen folyamatot, hogy "azt gondoltam, hogy azt gondolja, hogy azt gondoltam, hogy azt gondolja"…..stb, Ennek a láncolatnak a végén gyakran egy sérült ember, vagy kapcsolat, a mélyén pedig egy berögződött családi minta húzódik.

A FamilyNetwork Családállítás elsősorban az aktuális mintázatok feltárását célozza, vagyis azt, mi is a valóság, milyen igazi érzések, motivációk húzódnak meg az aktuális helyzetben. Innen gyorsan eljuthatunk családi mintázatainkhoz, öröklött „programjainkhoz”, melyek anélkül, hogy tudomásunk lenne róla, meghatározzák általános közérzetünket, befolyásolják döntéseinket, támogatnak, de akár vissza is tarthatnak minket céljaink megvalósulásától.

A terápia segítségével az alábbi nehézségeinket gyógyíthatjuk:

-Párkapcsolati problémák
-Szülő gyermek kapcsolatok
-Testvér kapcsolatok
-Beilleszkedési nehézségek
-Egészségügyi problémák lelki okai
-Önbizalmi problémák
-Döntési nehézségek 
-Függöségek

Időpontok:

A foglalkozást csoportos keretek között, a hónap első péntekjén 18-21h-ig tartom. Előzetes bejelentkezés szükséges. Tel.: +36 30/863-13-38

Szeretettel várlak!

 Romhányi Andrea
+36 30 863 13 38

Asztrológus, Természetgyógyász,
FamilyNetwork Családállító

 

Keress az oldalunkon