Evi portre 500
A Szeretet nem csupán érzelem, hanem cselekvés. Mindig a másik emberért létezik. Nem vár a másik szeretetére, már akkor is szeret, amikor a másik ember még nem szeret, és még akkor is szeret, amikor a másik ember már nem szeret. Minden más üzlet, és semmi köze a Szeretethez.

  


Húsz. Gombócból is sok – szokták mondani. Hát még párkapcsolatból. Egy emberrel. Az összesen negyven életévemből.

Két gyermekünkkel élünk harmonikus családi életet. Sokan mondják, nekünk könnyű. De persze mindig könnyebb így vélekedni, és a kulisszák mögé sosem nézni. Hiszem, a párkapcsolat, a jó és harmonikus párkapcsolat munka. Belső munka. Célja nem az, hogy boldoggá tegyen, hanem hogy tudatossá. A boldogság csak jutalom mindezért.

Bármilyen hihetetlen, a 20 év alatt egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy külön folytassuk tovább. Voltak viták, nézeteltérések, de mindig erősebb volt a szeretet. S azt sem mondom, hogy nem borulok ki néha napján a gyerkőceink vadulásain, de egyet mindenképpen megtanultam. Minden ilyen nehézség után befelé tekinteni. Hiszem, hogy sokkal jobb lenne a világ, ha mindenki először önmagával foglalkozna, nem pedig a másik hiányosságaival. Mert ha őszintén önmagunkba nézünk, meglátjuk saját kihívásainkat, amik miatt hajlamosak vagyunk a másikat okolni. S emiatt jól összeveszni, kígyót-békát kiabálni, végül elválni. De a másik sosem volt más, csak a mi szemüvegünk volt homályos. S könnyen elfelejtjük, mit is szerettünk meg benne, miért is őt választottuk egyáltalán. Megfeledkezünk értékeiről, és csak a hibáit soroljuk egymásután. Így hát engedd, hogy fájjon, de tudd, ez az egonak fáj. A szív nem tud veszíteni.

Hiszek a játszmák nélküli tiszta szeretet erejében. Hogy szerelemből születhet, és kell, hogy szülessen ez. S abban is, hogy a szerelem egyre erősödhet az idő múlásával. Egy szeretet-szerelemmé transzformálódva. Mert enélkül olyan házban élünk, amely téglái közt nincs tartós habarcs, és amelyet így az első vihar elvisz majd a fejünk fölül. S akkor ott ülünk majd a semmi kupacán, magányosan, tehetetlenül és dühösen a világra.

Egyetlen út vezet ki ebből, azt tapasztaltam. Saját bőrömön. Az, hogy tudod, mit miért és milyen érzéssel teszel. Ez a tudatosság. Az érzelmi tudatosság. Az, amelyik megjelenik a gondolatainkban, a szavainkban, a cselekedeteinkben. Tudjuk, mondjuk, tesszük.

Kipróbáltam, élem, tanítom, továbbadom. Működik. Próbáld ki Te is!

 

S végül egy gondolat Neked szeretettel:

„Néha a szavak kellenek, máskor a csend is elég. Olyan nincs, hogy fáradt vagyok, vagy hogy hipp-hopp lelépsz. Tudom: egyszer a fájdalom hasít ketté, aztán hirtelen minden a szereteté. A párkapcsolat, mint hullámvasút repít végig az életen. Csak fel kell ülnöd rá. Ez is a Te választásod. S hogy milyen lesz? A végén megtudod.”

 

 


S ha a múltamra vagy kíváncsi:


Vajon hogyan határozzuk és fogalmazzuk meg, kik vagyunk? Hogy ki vagyok én?

Egy kicsi lányból felnőtt nő, támogató társ, szerető feleség, büszke édesanya, odaadó és megbízható barát, lehetetlent nem ismerő, lelkes alkotó.

Orvostanhallgatóból lettem közgazdász, aki többet akart a könyveknél és az üzleti eredményeknél. Mindig az embert kerestem, és 14 év versenyszférában eltöltött sikeres év után visszakanyarodtam gyermekkori álmomhoz: hogy mások életét szebbé és jobbá tegyem. 

Így lettem 2006-ban akkreditált okleveles coach (életvezetési tanácsadó), majd a táplálkozás és a testünk csodás működésének rejtelmeibe ástam bele magam. A kapcsolódást, amely a test és a lélek közti láthatatlan, mégis megkérdőjelezhetetlen szálat jelenti, 2008-ban találtam meg, amikor elvégeztem a Lélekszerelő Oskolát. Egy új világ nyílt meg előttem. Önismeret, hozott szülői minták, szokások és játszmák, párkapcsolati kérdések, betegségek lelki okai – ezeknek egy átlátható és tiszta térképe, megoldásrendszere. Hogy félelem helyett a szeretetet válasszuk.

Azóta folyamatos tanulás és változás az életem, és hobbim lett a munkám. Hangtálas kezelések, belső utazások, meditációk, metamorf kezelés és számtalan izgalmas módszer. Mert amit adsz, azt kapod vissza.

2009-ben megnyitottuk az Alory Testi-Lelki Stúdiót, amely az arany középutat követve nyújt hagyományos és különleges programokat és kezeléseket. Valódi nyugalom szigete testnek és léleknek. 

2014. tavaszán pedig 350m2-es X&Y Budapest Életmód és Tréning Központunkat nyitottuk meg, amely három év elteltével nyerte el végleges formáját. Ma már kizárólag Párkapcsolati Központként működik. Lépj be Te is ebbe a virtuális térbe, meríts a gondolatokból, programokból, hogy megtaláld, amit keresel.

Mert a változáshoz Rád van szükség.

 

Keress az oldalunkon