A tudatosság nem valami misztikus vagy mágikus dolog. Nem előírás, amit be kell tartani. Nem önfegyelem, ahol vigyáz állásban, feszülten létezünk. Nem egy kényelmetlen szkafander, amibe kényszerűségből beleszorítjuk magunkat. A tudatosság szemlélet. A tudatosság életforma. A tudatosság döntés. Amit ha megértesz, megtanulsz és gyakorolsz, automatikus folyamattá válik, mint az autóvezetés.

Mert nem az formálja sorsodat, ami történik Veled, hanem, hogy mit szólsz hozzá. Ez az érzelmi tudatosság. Hogy tudatában vagy annak, mit érzel, hogy az az érzés honnan ered, hogy valóban a Tiéd-e, és hogy hová vezet Téged. Amikor nem vagy tudatos, játszmázol, és az érzelmeid rabja vagy. Nem tisztán önmagadat adod. S játszmádra a másik is játszmával válaszol. Így születnek hazugságokkal és erőfitogtatással teli kapcsolatok. De mindig van választásod. Légy éber. Légy tudatos. Arra, ami Benned zajlik. Hogy önmagaddal békében és a kapcsolataidban boldogan élhess.

 

Tanácsadás és Programok az Érzelmi Tudatosságért

* Life Coaching
* Lélekszerelés
* Betegségek Lelki Okai

* Tudatos Életvezetés Nap(ok)
* Párkapcsolati és Érzelmi Tudatosság Fejlesztő Kurzus

... és az igazi Férfinak: 21. század Kerekasztal Lovagjai

"Kedvesemmel azért mentünk, hogy még jobban megismerjük egymást, és tudjuk, hogy mi miért történik, hogyan kell egymáshoz még „szebben” szólni. Leírhatatlan dolgokkal lettünk gazdagabbak, jó pár nap kellett ahhoz, hogy feldolgozzuk és utána tudjunk még őszintébben, szinte mezítelenül beszélni egymással, egymásról. Sikerült. Nem kell hegyeket másznunk, mert végtelen akadálymentes utak nyíltak meg előttünk. Hálásak vagyunk, amiért ott lehettünk." (T.Gábor)

"A magam részéről mindenképpen segítő hatása volt és azóta is van a workshopnak. Mintha valaki felszabadított volna, és mintha ugyanaz a valaki azt mondta volna: Na most már tessék szépen és egész bátran - mindenki mástól függetlenül- a saját minőségem szerint Élni az Életet! Ajánlom mindenkinek a kurzust, de főleg olyanoknak, akik komolyan veszik annyira az életüket, hogy értsék az élet sokkal több mint aminek látszik, óriási fejlődési lehetőséget kínál valójában mindenkinek minden egyes emberi találkozással, és minden egyes megoldásra váró helyzettel együtt. Jó ébredést és saját pályára állást kívánok Mindenkinek!!!" (H.Zsuzsanna)

 

Csoportos programok, egyéni tanácsadások az Érzelmi Tudatosság mentén.

 

X&Y Budapest Párkapcsolati Központ
Egyedi megoldások, valódi változás

 
 Dénes Éva
+36 70 347 44 47

Coach, Lélekszerelő, Párkapcsolati Tréner

 

 

Keress az oldalunkon