Megtaláltad az Igazit, de még finomítanál a kapcsolatotokon?

Minden mese addig tart, amíg a herceg vagy királyfi megérkezik, és ásó, kapa, nagy harang, összeházasodtak, és addig éltek, amíg meg nem haltak. Nos, életünk nagy részét ebben az "addig éltek, amíg meg nem haltak" részben töltjük. A mesékben azonban. amelyeken felnőttünk, ez csak egy zárómondat. Igen könnyű itt elvérezni.

A párkapcsolat a legnagyobb ajándéka a lehetőség, hogy tudatossá válhass Önmagadra. 

Azt gondolnánk, mindenkinek a fejében van egy kép az ideális Társról. Valóban így van? Van egyáltalán ideális? Ha igen, milyen Ő? Te magad hogyan tudsz ideálissá válni? Ráláthatsz a Benned lévő ellentmondásokra, képzelt világodra.

 

Tanácsadás és Programok a Tudatos Párkapcsolatért

* Párkapcsolati Coaching
* Lélekszerelés
* Betegségek Lelki Okai

* Párkapcsolati és Érzelmi Tudatosság Fejlesztő Kurzus

... és az igazi Férfinak: 21. század Kerekasztal Lovagjai

Ha pedig még nem találtad meg az igazit, akkor ebben is támogatnak tanácsadásaink és programjaink. Cél a Tudatos Társkeresés.

"Szkeptikus vagyok, mint mindennel, ami nem kézzel fogható, ugyanakkor a második napon már azt éreztem, a vesémbe látnak. Doki előadása és előadásmódja remek. Minden mondatot megvilágít kérésre, vagy épp anélkül. Minden szava Arany, ami nem Petőfi. Célzott és helyén van. Ennek ellenére laza, személyes. A hölgyek csendesebbek, de komoly háttérmunka és figyelem van ez mögött, nem felszínesség. Összességében úgy éreztem, mintha az egész két nap velem foglalkoztak volna, és úgy gondolom mindenki más is ezt nyilatkozná. Volt egy pont mikor kértem egy rövid cigarettaszünetet, mert inkább magamban szerettem volna elmorzsolni két könnycseppet. Az egy nyáron át keresett hiányosságomat készen adták a kezembe, és még javaslatot is kaptam a megoldásra." (Sz. Imre)

 

Csoportos programok, egyéni tanácsadások az Érzelmi Tudatosság mentén.

 

X&Y Budapest Párkapcsolati Központ
Egyedi megoldások, valódi változás

 
 Dénes Éva
+36 70 347 44 47

Coach, Lélekszerelő, Párkapcsolati Tréner

 

 

Keress az oldalunkon