"Be kell végre látnunk, hogy "egy embert meggyógyítani"
nem annyit jelent, mint a régi állapotot visszaállítani,
hiszen éppen az idézte elő a betegséget;
a gyógyítás sokkal inkább az öntudat kitágítása,
egy új és életigenlő út megválasztása révén érhető el.
Amíg ezt meg nem tanuljuk, továbbra is szükségünk van a betegségre."
(Kurt Tepperwein)

Hisszük, hogy lelki egészségünk, meghatározza ittlétünk minőségét és hosszát. Meggyőződésünk, sőt sok-sok "kezelés" után elmondhatjuk, tapasztaljuk, hogy minden betegségnek lelki oka van.

A betegség egy jelzés. Az hogy hol, milyen probléma jelentkezik, egyértelművé teszi a probléma forrását. A fizikai tünetmentesítés mellett, a lelki okok korrigálása a gyógyulás záloga. Amennyiben a lelki okok nem szűnnek meg, a betegség újra és újra jelentkezik, sok esetben súlyosabb formában.

A "SZERELÉS" során ezt a lelki okot derítjük fel. Megállapítjuk a kialakulásának az okát, azután korrigáljuk, mind energetikailag, érzelmileg és tudatosan. Ezek a korrekciók pedig, gyógyuláshoz vezetnek. A probléma feltárás alapját képezik a segítségre szoruló tudattalanjából eredő információk, míg a megoldásban a magyar hagyomány is jelentős szerepet játszik.

A hozzánk látogató, útmutatást, módszert kap, amely segítségével önállóan képes problémáinak kiderítésére és megoldására. A szerelés (gyógyítás) sikere azon múlik, hogy milyen mértékben tudjuk meghívni a Teremtőt, az Úristent, vagy valamelyik képviselőjét a tevékenységünkhöz.


A módszer lényege

Az a személy aki segítséget kér egy speciális helyzetbe kerül. A beszélgetés során, a megfelelő kérdésekre olyan válaszokat ad, amelyek kis eltéréssel fedik az általa hitt valóságot. Ezek az eltérések a tudattalanjának köszönhetőek. Összeolvasva őket kideríthetjük a valóságot. Például. A vesebetegek párkapcsolati problémában szenvednek. A „Neked párkapcsolati problémád van” megállapításra, a következő választ kapva kiderül, hogy a feltételezés igaz. „Végül is jó a házasságunk a feleségemmel.” „Végül is”, vagyis bizonyos dolgokat leszámítva, végül jónak mondható a kapcsolat. Innen már nincs is más dolgunk, mint kideríteni mi az, amit meg kell változtatni ahhoz, hogy ne csak „végül is” legyen jó a házasság, hanem valójában is.

A kiderített probléma megoldásához aztán különböző módszereket rendelünk. Ezeknek a módszereknek a segítségével feloldhatjuk az érzelmi blokkot, kijavíthatjuk az érzelmi sérülést, amely gyógyuláshoz vezet.

A fentiekhez minden esetben módszert adunk, amely használata önállóságot, egyéni feladatmegoldást tesz lehetővé.


A változáshoz Rád van szükség. 

 

Első alkalom (90 perc) 15.000Ft
Utánkövetés (60 perc)   8.000Ft
Utánkövetés (90 perc) 10.000Ft

 
Dénes Éva
+36 70 347 44 47

Coach, Lélekszerelő, Párkapcsolati Tréner

 

 

Keress az oldalunkon