"Egy hazugságra épített boldogság
nem lehet soha igazi boldogság.
"
(Wass Albert) 

"A Lélekszerelés, ma már nem csak a betegségekből való gyógyulás útja, hanem az élet minden területére megoldást nyújt. Segít a hazugságaink felismerésében, a megszüntetésben és a tudatos élet megkezdésében.

Mindezek mellett elmondhatjuk még, hogy maga a folyamat nagyon hatékony, meglehetősen gyors. Ugyanis tudjuk, hogy a segítséget kérő nem csak azt mondja el, mi a baja, annak mi az oka, hanem a megoldást is tudja. Nem csak tudja, el is mondja. Persze nekünk magunknak felismerni a saját dolgainkat, önbecsapásainkat, hazugságainkat elég nehéz. Ehhez kell a Lélekszerelő." (Somogyi Péter)

Sokszor évek mennek el, mire megtaláljuk, mi okoz elakadást az életünkben. Legyen az munkával, hivatással, egészséggel, párkapcsolattal, szülő-gyerek viszonnyal vagy önmagunk siker-kudarc élményeivel kapcsolatos. Pedig a válasz az orrunk előtt van, csak gyakran nem látjuk a fától az erdőt.

Ha úgy érzed, szeretnél tisztán rálátni a folyamataidra, amelyek az elakadásokat okozzák, és szeretnél eszközöket is kapni ezek megoldásához, a Lélekszerelés folyamata során ebben támogatlak. A szerelés alkalmával így lesz a részekből egész.


A változáshoz Rád van szükség.

 

Első alkalom (90 perc) 15.000Ft
Utánkövetés (60 perc)   8.000Ft
Utánkövetés (90 perc) 10.000Ft


Dénes Éva
+36 70 347 44 47
Coach, Lélekszerelő, Párkapcsolati Tréner

 

 

Keress az oldalunkon